CIUDATENII:Dovada ca meteoritul din Rusia a fost distrus….

VIDEO. Dovada ca meteoritul din Rusia a fost distrus de “ceva”. Multi cred ca era un OZN

VIDEO. Dovada ca meteoritul din Rusia a fost distrus de  ceva . Multi cred ca era un OZN
Meteoritul care a cazut in Rusia, provocand daune importante si multi raniti, ar fi fost distrus de impactul facilitat de un OZN.

Ipoteza controversata se bazeaza pe o inregistrare video, in care se vede ca meteortiul a fost lovit de ceva inainte sa explodeze si sa se rupa in bucati, deasupra orasului Chelyabinsk, potrivit Gel unghii 2m.

Potrivit Siberian Times, citat de Daily Mail, cei care cred in OZN-uri sustin ca o nava extraterestra a salvat orasul de la un dezastru, fragmentand meteoritul care ar fi facut altfel pagube mult mai mari.

Din moment ce armata declara ca nu a tras cu o racheta in roca spatiala, inseamna ca aceasta a fost distrusa de un OZN, cred adeptii acestor teorii, care au inceput dezbateri aprinse pe Internet.

Pe 15 februarie, un meteorit a explodat deasupra muntilor Urali, ranind 1.200 de oameni si distrugand multe cladiri.

Explozia lui a eliberat o energie similara celei produse de declansarea simultana a 30 de bombe nucleare.

Alexander Komanev, coordonatorul Comunitatii OZN din Ecaterinburg, precizeaza ca in saptamanile dinaintea incidentului au fost inregistrate multe aparitii OZN in aceasta zona.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ZzG881Vii8 

www.yoda.ro

Acest articol a fost publicat în STIINTA. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>